• Čaje
      • Pre koho
        • Pre ženy
        • Pre tehotné
        • Pre mužov
        • Pre dojčatá, babätká a novorodencov
        • Pre deti
      • Čaje
        • Sypané čaje
        • Bylinkové čaje
        • Ovocné čaje
        • Zelené čaje
        • Čierne čaje
        • Oolong čaje
        • Biele a žlté čaje
        • Špeciálny a raritný čaj
        • Aromatizované čaje
        • Čajové kolekcie
          • Darčekové sady
          • Cejlónsky čaj
          • Ayurveda
          • Biblical Stories
          • Chai Collection
          • Christmas Tea
          • I Love Fruit
          • Ice Tea
          • Life Events
          • Sakura
          • Wellness Tea
          • World Metropolis
      • Indikácie
        • Čaje na ukľudnenie
        • Čaje na cievy
        • Čaje na chudnutie
        • Čaje na cholesterol
        • Čaje na žlčník
        • Urologické čaje
        • Čaje na žalúdok
        • Čaje na pečeň
        • Čaje na trávenie
        • Čaje na imunitu
        • Čaje na spánok
        • Čaje na bolesť hlavy
        • Čaje proti únave
        • Čaje proti stresu a nervozite
        • Čaje proti zápche
        • Čaje na srdce
        • Čaje na priedušky a pľúca
          • Čaj na priedušky
          • Čaj na pľúca
        • Čaje na kašeľ
          • Čaj na kašeľ
          • Čaj na suchý kašeľ
    • Liečivé byliny a zmesi
      • Liečivé byliny a zmesi
        • Jednotlivé liečivé bylinky
        • Zmesi bylín
      • Svetové byliny
        • Ajurveda
          • Jednotlivé byliny
          • Zmesi bylín
        • Peruánske byliny
        • Africké byliny
    • Zdravá výživa
      • Korenie a kuchyňa
        • Na steak
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Bylinkové maslo
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Karí a masala
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Na ryby
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Varené víno a punč
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Na pizzu
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Na medovníky a pečenie
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Na kura
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Na šalát
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Na áziu
          • Jednodruhové korenie
          • Zmesi korenia
        • Kuchyňa sveta
        • Korenie
        • Chilli korenie a omáčky
          • Chilli korenie
          • Chilli omáčka
        • Soľ
          • Himalájska soľ
          • Svetová soľ
          • Ochutená soľ
        • Cukor a sladidlá
        • Farbivá a zahusťovadlá
        • Octy a ochucovadlá
          • Ocot
          • Ochucovadlá
        • Droždie
      • Oleje
        • Za studena lisované panenské oleje
        • Kuchynské oleje
        • Kokosové oleje
        • Ovocné oleje
      • Superfood
        • Prírodné prášky
        • Ovocné prášky
        • Sušené ovocie
        • Mrazom sušené (lyofilizované) ovocie
        • Sušená zelenina
        • Orechy a semená
          • Orechy
          • Semená
          • Zmesi orechov
        • Obilniny a strukoviny
        • Kakaový prášok
        • Raňajkové zmesi
        • Granola
        • Horúca čokoláda
      • Huby
        • Sušené hríby
      • Med a včelie produkty
        • Lekárnické medové prípravky, medicínsky med
        • Včelí med kvetový
        • Včelí med zmiešaný
        • Včelie produkty
      • Káva
        • Africká káva
        • Talianska káva
        • Brazílska káva
        • Ekvádorská káva
        • Jamajská káva
        • Kolumbijská káva
        • Mletá káva
        • Zrnková káva
        • Zelená káva
    • Zdravie
      • Sirupy
        • Na suchý kašeľ
        • Na vlhký kašeľ
        • Na imunitu
        • Pri strese a na ukľudnenie
        • Na žalúdok
        • Ostatné
      • Spreje
        • Spreje do ucha
        • Spreje do nosa
        • Spreje na zvlhčenie nosa
        • Spreje do nosa pre deti
        • Spreje na hrdlo
        • Spreje na bolesť hrdla
        • Spreje na dezinfekciu vzduchu
      • Maste, krémy, gély a mazania
        • Maste
        • Krémy
          • Krémy na suché päty
          • Krémy na popraskané päty
          • Krémy na ruky
          • Ostatné krémy
        • Gély
          • Chladivé gély
          • Hojivé gély
          • Chladivé gély na nohy a chodidlá
        • Bylinné liehové mazanie
          • Na kĺby
          • Na cievy
          • Na svaly
          • Šport
        • Olejové mazanie
      • Pastilky
        • Pastilky na hrdlo
        • Pastilky na bolesť hrdla
        • Pastilky na kašel
        • Bylinné pastilky
      • Kvapky
        • Na suchý kašeľ
        • Na vlký kašeľ
        • Na imunitu
        • Pri strese a na ukľudnenie
        • Na žalúdok
        • Ostatné
      • Antioxidanty
        • Prírodné
      • Home Spa
        • Telové scruby a pílingy
        • Kúpeľové soli
        • Prírodné íly a iné
      • Indikácie
        • Na trávenie
        • Proti nafukovaniu a nadúvaniu
        • Probiotiká a prebiotiká
        • Zápcha
        • Na podporu metabolizmu
        • Čaje na imunitu
        • Bylinky na imunitu
        • Detoxikácia
        • Detoxikácia a očista čriev
        • Detoxikácia a očista pečene
        • Na kašeľ
        • Na suchý kašeľ
        • Na vlhký kašeľ
        • Na vykašliavanie
        • Nádcha
        • Na akné
        • Na atopický ekzém
        • Na ekzém
        • Proti únave a vyčerpanosti
        • Proti stresu a nervozite
        • Na spánok
        • Obličky a močové cesty
        • Na kĺby a kosti
        • Vitalita
        • Na pamäť a sústredenie
        • Proti migréne
        • Proti bolesti hlavy
        • Na srdce
        • Na cievy
        • Proti prechladnutiu
        • Proti chrípke
        • Na bolesť uší
        • Na ušný maz
        • Na čistenie uší
        • Zrak
    • Dezinfekcia
      • Dezinfekčné gély
        • Dezinfekčné gély na ruky
        • Dezinfekčné gély na ruky s dávkovačom
      • Dezinfekčné prostriedky
        • Dezinfekčné spreje
        • Dezinfekčné prostriedky na povrchy
      • Dezinfekcia a osvieženie vzduchu
        • Dezinfekcia vzduchu
        • Spreje na osvieženie vzduchu
      • Ostatné
        • Rúška
        • Bezkontaktné teplomery
        • Antimykotické spreje
        • Spreje proti všiam
    • Aromaterapia
      • Éterické oleje
        • Éterické oleje
        • Zmesi éterických olejov
        • Roll on
        • Hydrosóly
        • Nosové inhalátory
      • Oleje
        • Oleje a olejové maceráty
        • Kozmetické oleje
          • Jednozložkové
          • Zmesi
        • Hydrofilné oleje
      • Ostatné
        • Olejové séra
        • Spreje na osvieženie vzduchu
    • Bylinné kvapky a tinktúry
      • Tinktúry
        • Tinktúry z bylín a liečivých rastlín
          • Jednodruhové tinktúry
          • Viacdruhové tinktúry
          • Pri onkologických ochoreniach
        • Gemmoterapia
        • Bioinformačné prípravky
      • Bachove kvapky
        • Jednotlivé Bachove kvapky
          • Alcohol
          • Alcohol Free
        • Kombinované Bachove kvapky
          • Alcohol
          • Alcohol Free
        • Urgency
        • Pre deti
        • Pre zvieratá
        • Mixovacie nádoby
        • Špeciality
    • Ostatné
      • Vykurovanie a chuť dymu
        • Chuť dymu
        • Vykurovadlá
      • Íly, minerály a horniny
        • Íly a minerály
      • Kolekcie
        • Darčekové kolekcie
    Výber produktov
    • Forma:
    • Filtrovať podľa arómy a chuti:
    • Filtrovať podľa pôvodu kávy:
    • Filtrovať podľa pôvodu čaju:
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • CH
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    GDPR

    Ochrana osobných údajov

    v podmienkach spoločnosti NaturePharm s.r.o.

    Spoločnosť NaturePharm s.r.o. poskytuje nasledovné informácie týkajúce sa spracúvania osobných údajov v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR“) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“):

    1. Identifikačné a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

    NaturePharm s.r.o., Svätotrojičné námestie 13, 963 01 Krupina, IČO: 47 403 136, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, vložka číslo 25235/S.

    Kontakt: PharmDr. Miroslav Švec   Tel. č.: +421 917 889 901    E-mail: eshop@avropa.eu

    2. Pojmy týkajúce sa ochrany osobných údajov:

    Osobné údaje

    Údaje týkajúce sa identifikovanej fyzickej osoby alebo identifikovateľnej fyzickej osoby, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora, ako je napríklad meno, priezvisko, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, alebo online identifikátor, alebo na základe jednej alebo viacerých charakteristík alebo znakov, ktoré tvoria jej fyzickú identitu, fyziologickú identitu, genetickú identitu, psychickú identitu, mentálnu identitu, ekonomickú identitu, kultúrnu identitu alebo sociálnu identitu.

    Prevádzkovateľ

    Každý, kto sám alebo spoločne s inými vymedzí účel a prostriedky spracúvania osobných údajov a spracúva osobné údaje vo vlastnom mene; prevádzkovateľ alebo konkrétne požiadavky na jeho určenie môžu byť ustanovené v osobitnom predpise alebo medzinárodnej zmluve, ktorou je Slovenská republika viazaná, ak takýto predpis alebo táto zmluva ustanovuje účel a prostriedky spracúvania osobných údajov.

    Sprostredkovateľ

    Každý, kto spracúva osobné údaje v mene prevádzkovateľa.

    Dotknutá osoba

    Každá fyzická osoba, ktorej osobné údaje sa spracúvajú.

    Tretia strana

    každý, kto nie je dotknutou osobou, prevádzkovateľ, sprostredkovateľ alebo inou fyzickou osobou, ktorá na základe poverenia prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľa spracúva osobné údaje.

    Spracúvanie osobných údajov

    Spracovateľská operácia alebo súbor spracovateľských operácií s osobnými údajmi alebo so súbormi osobných údajov, najmä získavanie, zaznamenávanie, usporadúvanie, štruktúrovanie, uchovávanie, zmena, vyhľadávanie, prehliadanie, využívanie, poskytovanie prenosom, šírením alebo iným spôsobom, preskupovanie alebo kombinovanie, obmedzenie, vymazanie, bez ohľadu na to, či sa vykonáva automatizovanými prostriedkami alebo neautomatizovanými prostriedkami.

    Súhlas dotknutej osoby

    Akýkoľvek vážny a slobodne daný, konkrétny, informovaný a jednoznačný prejav vôle dotknutej osoby vo forme vyhlásenia alebo jednoznačného potvrdzujúceho úkonu, ktorým dotknutá osoba vyjadruje súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov.

     

    3. Informácie k spracúvaniu osobných údajov:

    3.1. Účel spracúvania a právny základ spracúvania osobných údajov

    Spracúvanie osobných údajov spoločnosťou NaturePharm s.r.o. je vo všeobecnosti vykonávané predovšetkým na:

    1. splnenie zákonných povinností podľa osobitných predpisov,
    2. plnenie zmluvy alebo v rámci predzmluvných vzťahov na základe žiadosti dotknutej osoby,
    3. základe súhlasu dotknutej osoby.

    Jednotlivé úlohy, pri ktorých dochádza k spracúvaniu osobných údajov, sú postavené na právnom základe a za účelom:

    1. Dodania tovaru alebo služby, teda vykonávania ekonomickej agendy a spracovania účtovných dokladov podľa zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov, zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a iných súvisiacich predpisov. Za týmto účelom spracúvame Vaše meno a priezvisko a adresu bydliska.
    2. Poštových služieb a poštového platobného styku, na správne dodanie tovaru alebo služby na základe zákona č. 324/2011 Z. z. o poštových službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov.  Za týmto účelom spracúvame Vaše meno, priezvisko, titul, adresa a telefónne číslo.
    3. Internetový predaj (e-shop) na základe zákon č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 284/2002 Z. z. Za účelom potvrdenia objednávky spracúvame Váš e-mail a telefónne číslo.
    4. Marketingovej činnosti, pre zasielanie takzvaných newsletterov obsahujúcich informácie o novinkách produktov a služieb na základe Vášho dobrovoľného súhlasu so spracúvaním osobných údajov. Za týmto účelom spracúvame Vašu e-mailovú adresu.
    5. Starostlivosti o zákazníkov, kde sa na našej stránke môžete zaregistrovať a vytvoriť si svoj užívateľský profil, ktorý Vám zjednoduší komunikáciu s nami. Vami dobrovoľne zadané údaje pritom môžete kedykoľvek zmeniť, a to s výnimkou e-mailovej adresy, ktorá slúži pre prístup k vášmu užívateľskému účtu.
    6. Vybavovania žiadostí o výkon práv dotknutých osôb podľa GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z.  o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

    Osobné údaje nie sú spracúvané za iným účelom, ako za účelom, na ktorý boli pôvodne získané, ak tak neustanoví osobitný predpis, podľa ktorého spoločnosťou NaturePharm s.r.o. postupuje alebo ak na to dotknutá osoba neudelí dobrovoľný súhlas.

    4. Osobné údaje tretích osôb, ktoré nám poskytnete

    Ak nám poskytujete osobné údaje tretích osôb, je vašou povinnosťou informovať o tom dotyčnú osobu a zaistiť si jej súhlas s týmito podmienkami ochrany osobných údajov v spoločnosti NaturePharm s.r.o..

    5. Príjemcovia osobných údajov, tretie strany, príjemcovia v tretích krajinách

    Prípady, pri ktorých spracúva Vaše osobné údaje tretia strana sú postavené na právnom základe a za účelom:

    1. Dodania tovaru alebo služby, kedy poskytneme Vaše osobné údaje v rozsahu meno a priezvisko a adresu bydliska, spoločnosti  Ing. Vlasta Kolláriková – EKONOMISERVIS, Dobšinského 368/8 Lutila, ktorá nám zabezpečuje ekonomickú agendu.
    2. Poštových služieb a poštového platobného styku, kedy poskytneme Vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, titul, adresu a telefónne číslo dopravcovi pre správne dodanie tovaru.  Dopravca je oprávnený spracúvať Vaše osobné údaje len na účely doručenia tovaru a potom osobné údaje vymazať. Tieto údaje spracúvame na uzavretie a plnenie zmluvy ohľadom tovarov, ktoré si u nás chcete zakúpiť a pre ich správne doručenie.
    3. Vymáhania našich práv, kedy môžu byť Vaše osobné údaje odovzdané tretiemu subjektu (napr. advokátovi). Ak nám právny poriadok, alebo orgán štátnej moci (napr. PZ SR), uloží povinnosť, aby sme mu odovzdali vaše osobné údaje, musíme tak urobiť.

    Spoločnosť NaturePharm s.r.o. neuskutočňuje prenos osobných údajov do tretích krajín alebo medzinárodným organizáciám, nevyplýva mu to z osobitných predpisov a ani takýto prenos nezamýšľa vykonávať.

    6. Súhlas so spracúvaním osobných údajov a právo na jeho odvolanie

    Súhlas dotknutej osoby získava spoločnosť NaturePharm s.r.o. len vtedy, ak sa neuplatňuje iný právny dôvod na spracúvanie osobných údajov bez súhlasu. Poskytnutie osobných údajov a udelenie súhlasu je v takomto prípade dobrovoľné. Ak sa osobné údaje spracúvajú na základe súhlasu, dotknutá osoba má právo kedykoľvek svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním.

    7. Automatizované individuálne rozhodovanie a profilovanie, služby informačnej spoločnosti

    7.1. „Cookies“

    Internetová stránka spoločnosti NaturePharm, s.r.o. využíva takzvané „cookies“. Sú to malé textové súbory, ktoré Váš webový prehliadač prenáša na pevný disk Vášho počítača. V týchto súboroch sa uchovávajú informácie, ktoré sa dajú opäť použiť. Pomocou „cookies“ môže byť návštevník webovej stránky identifikovaný za účelom zjednodušenia používania internetovej stránky.

    Je možné kedykoľvek upraviť nastavenie „cookies“ tým, že sa zmenia nastavenia na Vašom internetovom prehliadači. Nastavenia „cookies“ môžu byť vymazané. Upozorňujeme však, že ak „cookies“ nie sú aktívne, nie všetky funkcie našej webovej stránky môžu byť používané v plnom rozsahu.

    7.2. Google Analytics

    Webová stránka využíva funkcie webového analytického nástroja od spoločnosti Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA.

    Google Analytics používa tzv. “cookies“. Ide o textové súbory uložené na Vašom počítači, pomocou ktorých je možná analýza používania webovej stránky. Cookies od Google Analytics sa vrátane IP adresy Google Analytics Tool Anonymous a údajov o používaní webovej stránky spravidla posielajú do servera Google v USA a tam sa ukladajú.

    Ukladanie súborov „cookies“ od Google Analytics sa uskutočňuje na základe čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR. Prevádzkovateľ webovej stránky má oprávnený záujem analyzovať správanie používateľa pre optimalizáciu webovej stránky a reklamy.

    Na tejto stránke je aktivovaná funkcia “anonymizácia IP- adresy“. Vaša IP adresa bude skrátená spoločnosťou Google na území členských štátov Európskej únie alebo iných zmluvných strán dohovoru o Európskom hospodárskom priestore pred sprostredkovaním do Spojených štátov. Len vo výnimočných prípadoch bude úplná adresa IP odoslaná na server Google v USA a tam skrátená.

    Spoločnosť Google použije tieto informácie v mene prevádzkovateľa tejto webovej stránky, aby vyhodnotila Vaše používanie webových stránok, zostavila prehľady o aktivite webových stránok a poskytla tak ďalšie služby súvisiace s aktivitou webových stránok a používaním internetu pre prevádzkovateľa webových stránok. IP adresa, ktorá je súčasťou služby Google Analytics sa nebude zlučovať s inými údajmi spoločnosti Google. Spoločnosť Google nebude Vaše údaje spájať s inými údajmi zhromaždenými spoločnosťou Google.

    Užívateľ má možnosť definovať podmienky požívania súborov „cookies“ prostredníctvom nastavenia vlastného internetového prehliadača alebo vlastného zariadenia. Je možné napr. čiastočne obmedziť alebo celkom vypnúť možnosť ukladania súborov „cookies“, avšak to môže ovplyvniť používanie niektorých funkcií na našej webovej stránke.

    Môžete zabrániť tomu, aby Vaše údaje vygenerované systémom „cookies“ ohľadne používania webových stránok (vrátane vašej IP adresy) boli odovzdané spoločnosti Google a spracovaniu týchto údajov spoločnosťou Google, a to stiahnutím a inštaláciou doplnku prehliadača dostupného na nasledujúcom odkaze: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sk.

    Môžete tiež zabrániť zhromažďovaniu údajov pomocou služby Google Analytics kliknutím na nasledujúci odkaz. Nastavíte tak odmietnutie súboru cookie, ktorý zabráni zhromažďovaniu Vašich údajov pri budúcich návštevách tejto stránky: Deaktivácia Google Analytics.

    Ďalšie informácie o službe Google Analytics , nájdete v pravidlách ochrany osobných údajov od spoločnosti Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

    8. Doba uchovávania osobných údajov

    Spoločnosť NaturePharm s.r.o. uchováva osobné údaje po dobu nevyhnutnú na splnenie účelu. Osobné údaje získané za účelom plnenia povinností vyplývajúcich zo všeobecne záväzných právnych predpisov budeme spracúvať po dobu 10 rokov.

    Osobné údaje, na ktorých spracúvanie bol udelený súhlas dotknutej osoby budú spracovávané po dobu 5 rokov, alebo do odvolania takého súhlasu.

    9. Ochrana práv dotknutých osôb

    V súlade s čl. 15 až 22 GDPR a § 19 až 29 zákona o ochrane osobných údajov sa vo všeobecnosti uplatňujú nasledovné práva dotknutých osôb:

    1. právo na potvrdenie o spracúvaní osobných údajov,
    2. právo na prístup k osobných údajov,
    3. právo na opravu osobných údajov,
    4. právo na výmaz osobných údajov,
    5. právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov,
    6. právo na prenosnosť osobných údajov,
    7. právo namietať spracúvanie osobných údajov,
    8. právo na neuplatňovanie rozhodovania založeného na automatizovanom individuálnom rozhodovaní vrátane profilovania.

    9.1. Právo na potvrdenie a prístup k osobných údajom

    Dotknutá osoba má právo vyžiadať si potvrdenie od spoločnosti NaturePharm s.r.o., ako prevádzkovateľa o tom, či sa spracúvajú jej osobné údaje. Rovnako má dotknutá osoba právo požiadať o prístup k osobným údajom, ktoré sa o nej spracúvajú, vrátane nasledovných informácií:

    1. účel spracúvania osobných údajov, ktorý sa jej týka,
    2. kategórie spracúvaných osobných údajov na daný účel,
    3. identifikáciu príjemcov alebo kategórií príjemcov, ktorým boli alebo majú byť osobné údaje poskytnuté,
    4. dobu uchovávania osobných údajov alebo ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia,
    5. zdroj osobných údajov, ak sa osobné údaje nezískali od dotknutej osoby,
    6. informácia o existencii práva požadovať opravu osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie osobných údajov,
    7. informáciu o práve podať sťažnosť, resp. návrh na začatie konania na úrad na ochranu osobných údajov,
    8. informáciu, či sa v podmienkach spoločnosti NaturePharm s.r.o. vykonáva automatizované individuálne rozhodovanie alebo profilovanie.

    9.2. Právo na opravu osobných údajov

    Dotknutá osoba má právo na to, aby jej osobné údaje boli bez zbytočného odkladu opravené. Dotknutá osoba má taktiež právo žiadať o doplnenie jej neúplných osobných údajov.

    Ak má dotknutá osoba záujem byť informovaná o oznámení plnenia tejto povinnosti voči príjemcom jej osobných údajov, je potrebné o to požiadať.

    9.3. Právo na výmaz osobných údajov

    Dotknutá osoba má právo na to, aby jej osobné údaje boli bez zbytočného odkladu vymazané, ak:

    1. už nie sú potrebné na účel, na ktorý sa získali a/ alebo spracúvali,
    2. dotknutá osoba odvolá súhlas so spracúvaním osobných údajov a neexistuje iný právny základ pre spracúvanie,
    3. dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov na účely plnenia úloh vo verejnom záujme a oprávnené záujmy a neprevažujú žiadne oprávnené dôvody na spracúvanie osobných údajov alebo dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov na účely marketingu,
    4. osobné údaje sa spracúvajú nezákonne na základe rozhodnutia úradu na ochranu osobných údajov alebo iného orgánu príslušného na rozhodnutie o nezákonnom spracúvaní,
    5. dôvodom pre výmaz je splnenie povinnosti podľa zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná.

    Povinnosť vymazať osobné údaje sa však neuplatňuje, ak je daná výnimka podľa čl. 17 ods. 3 GDPR alebo § 23 ods. 4, zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

    Ak má dotknutá osoba záujem byť informovaná o oznámení plnenia tejto povinnosti voči príjemcom jej osobných údajov, je potrebné o to požiadať.

    9.4. Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

    Dotknutá osoba má právo na to, aby sa spracúvanie jej osobných údajov obmedzilo, ak:

    1. namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho overiť si správnosť osobných údajov,
    2. spracúvanie osobných údajov je nezákonné na základe rozhodnutia úradu na ochranu osobných údajov alebo iného orgánu príslušného na rozhodnutie o nezákonnom spracúvaní a dotknutá osoba namieta vymazanie osobných údajov a žiada namiesto toho obmedzenie ich použitia,
    3. spoločnosti NaturePharm s.r.o. už nepotrebuje osobné údaje na dosiahnutie účelu spracúvania, ale potrebuje ich dotknutá osoba na uplatnenie právneho nároku,
    4. dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov podľa § 27 ods. 1, zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.

    Dotknutej osobe bude vopred oznámené zrušenie obmedzenia jej osobných údajov.

    Ak má dotknutá osoba záujem byť informovaná o oznámení plnenia tejto povinnosti voči príjemcom jej osobných údajov, je potrebné o to požiadať.

    9.5. Právo namietať spracúvanie osobných údajov

    Ako dotknutá osoba máte právo namietať spracúvanie osobných údajov, ak sa spracúvanie vykonáva na účely priameho marketingu vrátane profilovania, v akom profilovanie súvisí s priamym marketingom. Túto námietku môžete vzniesť na e-mail trade@brik.sk.

    10. Poplatky

    Žiadosť dotknutej osoby sa vybavuje bezodplatne. To neplatí, ak:

    1. si dotknutá osoba uplatní opakované žiadosti o prístup k osobným údajom, za poskytnutie ďalších kópií osobných údajov je spoločnosti NaturePharm s.r.o. v súlade s GDPR a zákonom o č. 18/2018 Z. z. ochrane osobných údajov oprávnená účtovať primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom,
    2. žiadosť dotknutej osoby je zjavne neopodstatnená alebo neprimeraná najmä pre jej opakujúcu sa povahu, spoločnosti NaturePharm s.r.o. je oprávnená od dotknutej osoby požadovať primeraný poplatok zohľadňujúci administratívne náklady na poskytnutie informácií alebo na oznámenie alebo na uskutočnenie požadovaného opatrenia, alebo odmietnuť konať na základe žiadosti.

    11. Kontakt s dozorným orgánom

    Ak sa dotknutá osoba domnieva, že boli pri spracúvaní osobných údajov spoločnosti NaturePharm s.r.o. porušené jej práva, má právo podať na úrad na ochranu osobných údajov sťažnosť, resp. návrh na začatie konania v súlade so zákona o ochrane osobných údajov.

    12. Ochrana osobných údajov

    Spoločnosť NaturePharm s.r.o. má dlhodobo zavedenú špecificky navrhnutú ochranu osobných údajov, ktorá spočíva v prijatí primeraných technických a organizačných opatrení na zmiernenie rizík pri spracúvaní osobných údajov. Proces ochrany osobných údajov je neoddeliteľnou súčasťou chodu našej spoločnosti a preto ho neustále zlepšujeme a zdokonaľujeme.

    Táto webová stránka používa cookies

    Pre personalizáciu obsahu a reklám, pre poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti využíváme súbory cookie. Informácie o tom, ako náš web používáte, zdieľame so svojími partnermi pre sociálne média, inzercie a analýzy. Partneri tieto údaje môžo skombinovat s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré získali v dôsledku toho, že používáte ich služby. V prípade Vášho súhlasu prosím pokračujte pri prehliadaní webovej stránky a stačte OK.
    Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.(Viac informácií)

    OK

    Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré môžu webové stránky používať na zefektívnenie používateľskej skúsenosti.
    Zákon uvádza, že na Vašom zariadení môžeme ukladať súbory cookie, ak sú pre prevádzku týchto stránok nevyhnutné. Pre všetky ostatné typy súborov cookie potrebujeme vaše povolenie.
    Táto stránka používa rôzne typy súborov cookie. Niektoré súbory cookie sú umiestnené službami tretích strán, ktoré sa zobrazujú na našich stránkach.
    Získajte viac informácií o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracovávame osobné údaje v našich Pravidlách ochrany osobných údajov. Váš súhlas sa vzťahuje na nasledujúce domény: www.avropa.eu